``Z. C[elichowski]: |Biblioteka Główna Warszawska'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Uniwersytecka (Warszawa); Biblioteka Wilanowska (1871)
1. Opis bibliograficzny i wykaz zawartości rkps. Biblioteki Głównej, w większości nie zachowanych: nr 201 s. 29; nr 209 s. 11; nr 416 s. 5-6; nr 459 (obecnie Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie nr 189) s. 29; nr 531 s. 9; nr 584 (obecnie Biblioteka Uniwersytecka w Warszawie) s. 1-4; nr 589 s. 14-16; nr 652 s. 29; nr 722 s. 7-8; nr 777 s. 29; nr 808 s. 10; nr 827 s. 12-13; nr 981 s. 17.
1000,00
Keywords: Warszawa; Muzeum Starożytności; Archiwum Główne; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Wilanów; Biblioteka Wilanowska