``Korespondencja o Mateusza z Krakowa'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1879)
3. Notatki i wypisy ks. E. Radziwiłła z literatury, k. 23-30.
1000,00
Keywords: Frombork; Archiwum Biskupie; Krockow; miejscowość w Meklemburgii; Pelplin; Biblioteka Seminarium Duchownego; Korespondencja