Kartoteczki bibliograficzne Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1875)
1. "Judaica". Bibliografia dr. XVI-XIX w. dotyczących Żydów w Polsce, po 1891, k. 1-63.
Kartoteczki w układzie alfabetycznym.
Keywords: Judaica; Katalogi