Kartoteka dokumentów polskich XI-XIII w. sporządzona przez Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
1. "Książęce - polskie, krakowskie z w. XI-XIII w, k. 1-33.
1000,00
Keywords: Katalog dokumentów polskich XI-XIII w.; Katalogi