Bibliografia" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
Notatki Z. Celichowskiego o inkunabułach i dr. pol. XVI w. w kolejności chronologicznej k. 1-7.
K. 8-11 nie zapisane.
Keywords: Inkunabuły