Katalog alfabetyczny biblioteczki - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
W katalogu wpisano tylko autorów i tytuły 337 pozycji o tematyce karpackiej. Właściciel księgozbioru nieokreślony, z kręgu Władysława Zamoyskiego.
1000,00
Keywords: Karpaty (góry); Katalogi