``Notatki Z. Celichowskiego z Archiwum Głównego w Warszawie'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Archiwum Główne Warszawa; Biblioteka Kórnicka (1900)
1. Notatka o materiałach do t. 12 i 13 wyd. ``Acta Tomiciana'' w Metryce Koronnej: księga 44 k. 2-6; księga 45 k. 12v-17; księga 47 k. 17v-18; księga 48 k. 18v; księga kanclerska Metryki Koronnej 46 k. 19.
1000,00
Keywords: Bnin; Kórnik; Warszawa; Archiwum Główne