Materiały do historii Bnina i okolicznych wsi - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
Odpisy i notatki ze źródeł dr., literatury i ksiąg parafialnych kościoła w Bninie.
1000,00
Keywords: Bnin (Kórnik; część miasta)