Katalog dubletów biblioteki Ordynacji Zamojskiej w Warszawie - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa (1900)
Katalog kartkowy w układzie alfabetycznym, opracowany przez Stefana Żeromskiego pod kierunkiem Tadeusza Korzona na dr. kart katalogowych, ok. 1900 r. Zawiera dublety nie objęte dr. "Katalogiem duplikatów z księgozbioru ks. Stefana Lubomirskiego" [właśc. Biblioteki Ordynacji Zamojskiej], nr 1-2 (Poznań 1900), które sprzedawane były przez Księgarnię J. K. Żupańskiego.
1000,00
Keywords: Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Katalogi; Księgarnie