Polskie Archiwum Wojenne" - Jan, Bystroń; Zygmunt, Celichowski; [?], Duńska; Czesława, Hruszka; Adam, Karwowski; Mieczysław, Korzeniowski; z Gałków, Lipska Helena; [?], Potworowska; Władysław, Semkowicz; Jan, Suchowiak; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Komitet; et al. (1915)
0. Korespondencja i materiały Z. Celichowskiego jako przewodniczącego Komitetu dzielnicowego dotycząca zbierania materiałów dla Polskiego Archiwum Wojennego z okresu I wojny światowej.
1000,00
Keywords: Kraków; Polskie Archiwum Wojenne 1915-1919; Poznań; Polskie Archiwum Wojenne. Komitet dzielnicowy; Armeekorps V. Stellvertretendes Generalkommando; Rada Narodowa. Wydział Kulturalno-Oświatowy; czasopismo - "Dziennik Poznański"; Wiedeń; Polskie Archiwum Wojenne. Komitet