"Numismata" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; (Kraków 1883); Wystawa Zabytków z Epoki Jana III Sobieskiego Kraków) (1883 ; (1879)
Brodnicki Kazimierz do J. Działyńskiego, 1879, k. 1-2. - Brudzewski Edward Nałęcz do Cecylii Działyńskiej, 1884, k. 17-18. - Jungfer A. do Z. Celichowskiego, 1879-1880, (3), k. 21-23. - Komitet wystawy zabytków z epoki Jana III Sobieskiego do W. Zamoyskiego, 1883, k. 11-12, przy tym "Wykaz przedmiotów ze zbiorów kórnickich na niniejszą wystawę nadających się", k. 12, program wystawy i deklaracja uczestnictwa (dr.), k. 13-16. -
11 listów
Keywords: Kraków; Komitet Wystawy Zabytków z Epoki Jana III Sobieskiego; Wystawa Zabytków z Epoki Jana III Sobieskiego; Poznań; Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Korespondencja; Numizmatyka; Wystawy; Zbiory muzealne - |udostępnianie; Zbiory muzealne - wypożyczanie