"Łużyce Górne i Dolne. Towarzystwo Macierzy Serbskiej" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Dom Macierzy Serbskiej Budziszyn; Budziszyn; Towarzystwo Macierzy Serbskiej Budziszyn (1895)
10. Wykaz nakładów E. Muki, 1905, k. 21.
1000,00
Keywords: Berlin; czasopismo - "Vormürtz"; Budziszyn; Maćica Serbska; Dom Macierzy Serbskiej; Towarzystwo Macierzy Serbskiej; Kruszwica; Łużyce Dolne; Łużyce Górne; Poznań; czasopismo - "Dziennik Poznański"; Korespondencja