"Dziennik expedycji wydawnictw kórnickich od 1 czerwca 1873 - [31 stycznia 1882 r.]" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1873)
Dziennik wysyłek wydawnictw BK księgarzom, bibliotekom, towarzystwom i osobom prywatnym, prowadzony przez Leona Bentkowskiego (1 VI 1873 - X 1876), Zygmunta Celichowskiego (XI 1876 - I 1877), Witolda Staśkiewicza (VI 1879 - IV 1881) i Michała Wróblewskiego (X 1881 - I 1882). Ciąg dalszy zob. AB 201.
1000,00
Keywords: Korespondencja; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana