"Dalszy ciąg dzieł nakładowych" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1876)
Kontynuacja księgi składowej wydawnictw BK prowadzonej przez Leona Bentkowskiego, Zygmunta Celichowskiego i Witolda Staśkiewicza w okresie od 1876 do 31 maja 1879. Zob. AB 203.
1000,00
Keywords: Korespondencja; Księga składowa; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana