"Skład, ekspedycja nakładów kórnickich. 1879-1882" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1879)
Księga prowadzona przez Witolda Staśkiewicza i Michała Wróblewskiego, stanowiąca chronologicznie kontynuację ksiąg składowych AB 203 i AB 271 od 31 V 1879. Na k. 1 wykaz tytułów wyczerpanych; na k. 95 i wewnętrznej stronie okładki "Spis nakładów" (tytułów).
1000,00
Keywords: Korespondencja; Księga składowa; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana