"Nakłady Biblioteki Kórnickiej" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1879)
Księga składowa wydanictw BK prowadzona przez Zygmunta Celichowskiego od 31 V 1879 do 1922 r., stanowiąca dalszy ciąg księgi składowej AB 272. Na s. 1 wykaz tytułów wyczerpanych; "Spis nakładów" (tytułów) s. 473-476.
1000,00
Keywords: Korespondencja; Księga składowa; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana