Wyciągi Zygmunta Celichowskiego ze spisów papierów i ksiąg pozostałych po Mikołaju Malinowskim - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1871)
Na k. 10 spis zbioru autografów kupionych w 1871 w Warszawie od Czechowicza.
K. 12-42 nie zapisane.