Księga składowa Księgarni J. K. Żupańskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1883)
Zawiera wykaz zasobu składu Księgarni (z wyliczeniem ilości egzemplarzy każdego tytułu) po remanencie w dniu 1 października 1883 r.
1000,00
Keywords: Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Księgarnie; Księga składowa