Księga kasowa księgarni J. K. Żupańskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1888)
Zawiera równoległe zapisy wpływów i wydatków Księgarni za okres od stycznia 1888 do sierpnia 1894 r., prowadzone przez Stanisława Pawłowskiego, Celestyna Passiniego i Antoniego Stefańskiego.
K. 128-133 nie zapisane
Keywords: Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Księga kasowa; Księgarnie