Księga komisowa Księgarni J. K. Żupańskiego - Roman, Andrusikiewicz; Vincenzo, Arnese; z Lipskich, Baranowska Agnieszka; Bolesław, Baranowski Adam; Fryderyk, Bastiat; Simon, Benda; Antoni, Bronikowski; Kazimierz, Brzeziński; Roman, Buczyński; Szczepan, Chamiec Józef; ks., Chełmecki Jan; ks., Chotkowski Władysław; et al. (1869)
Andrusikiewicz Roman, Bochnia 1882, k. 42v-43. - Arnese Vincenzo, Rzym, 1879-1882, k. 43v. - Baranowska Agnieszka z Lipskich, Poznań 1884-1885, k. ... - Baranowski Adam Bolesław, Lwów 1887, k. 97. - Bastiat Fryderyk, Drezno 1881, k. 34v-35. - Benda Simon, Poznań 1879, k. 18v-19. - Biblioteka Kórnicka, 1883-1887, k. 47v-50. - Bronikowski Antoni, Ostrów 1878, k. 9v-13, w tym rach. - Brzeziński Kazimierz, Warszawa 1885, k. 82v. - Buczyński Roman, Warszawa 1886, k. 90v. -
K. 98-119 nie zapisane.
Keywords: Kraków; Handel papieru - Kutrzeba i Murczyński; Poznań; Zakład litograficzny - Szulc Teodor; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; czasopismo - "Dziennik Poznański"; księgarnia - Kozłowski Karol; Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Stanisławów; księgarnia - Doboszyński Włodzimierz; Księga komisowa; Księgarnie