Księgarnia J. K. Żupańskiego. ``Kwity rozchodowe'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Arno, Anhalt; M., Arct; [?], Becker; A., Brockhaus F.; L., Chmielewski; [?], Wedde; Władysław, Wisłocki; Robert, Wolff; S., Wolf; K., Zabłocki; K., Ziółkowski F.; et al. (1884)
Hoffmann'sche C. Verlagsbuchhandlung (A. Beil), Stuttgart 1897, k. 195. - Hofmann A. & Co., Verlagsbuchhandlung, Berlin 1895, k. 130. - Hofmann Theodor, Verlag und Buchhandlung, Gera 1895, k. 105. - Hübel & Denck, Buchbinderei und Dampfbetrieb, Lipsk 1888-1897, (7), k. 13-15, 165-167, 170-171, 177-179. - Januszyński Stanisław, introligator w Poznaniu, 1888, k. 52. -
1000,00
Keywords: Berlin; Deutsche Schriftsteller-Genossenschaft; Fabrik-Papierlager - Flinsch Ferdinand; Fabrik-Papierlager - Anhalt Arno; Bonn; drukarnia i księgarnia - Georgi Carl; Cöthen zob. Köthen; Jena; księgarnia - Fischer Gustav; Germania; Actien Gesellschaft für Verlag und Druckerei; księgarnia - Herlet W; wydawnictwo - Heines J. J; księgarnia - Hofmann A. & Co; księgarnia - Parey Paul; Poznań; introligatornia - Kitka Stanisław; czasopismo - ``Poradnik Gospodarski''; Toruń; księgarnia - Zabłocki K; Tybinga; księgarnia - Laupp H; Warszawa; księgarnia - Gebethner i Wolff; księgarnia - Wilder Hieronim i Ska; księgarnia - Dubowski i Gajewski; księgarnia - Arct M; Towarzystwo Popierania Rosyjskiego Przemysłu i Handlu. Oddział Warszawski. Delegacja Księgarska; księgarnia - Riegel H; Wiedeń; księgarnia - Perles Moritz; księgarnia - Braumüller Wilhelm; księgarnia - Artaria & Co; Wrocław; księgarnia - Aderholz G. P; Złoczów; księgarnia - Zukerkandel Wilhelm; księgarnia - Müller H. W; Wydawnictwo ``Książki adresowej handlu i przemysłu polskiego'' - Jaworski Ignacy; księgarnia - Mai Emanuel; wydawnictwo - Heymann Carl; księgarnia - Thormann & Goetsch; Vetriebsstelle des Königliche Geologischen Landesanstalt und Bergakademie; Weidmannsche Buchhandlung; księgarnia - Hischwald August; Fabrik-Papierlager - Sigismund Berth; księgarnia - Schoenfeldt & Co; księgarnia - Speyer & Peters; Brzeżany; księgarnia - Pohorilles M; Bydgoszcz; księgarnia - Mittler; Frankfurt n. M; księgarnia - Koenitzer C; Frankfurt n. O; drukarnia - Trowitzsch & Sohn; Gera; księgarnia - Hofmann Theodor; Getynga; księgarnia - Vandenhoeck & Ruprecht; Halle; księgarnia - Niemeyer Max; Kórnik; majętność; Köthen; czasopismo - ``Chemiker-Zeitung''; Kraków; księgarnia - Gebethner G. i Sp; Towarzystwo Przyjaciół Sztuk Pięknych; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego; księgarnia - Poturalski W; czasopismo - ``Przegląd Powszechny''; księgarnia - Himmelblau Fabian; Spółka Wydawnicza Polska; Królewiec; wydawnictwo - Hartung; księgarnia - Koch Wilhelm; Lipsk; księgarnia - Harrassowitz Otto; księgarnia - Breitkopf & Härtel; drukarnia - Rühle Carl; Auction-Institut - Weigel Oswald; wydawnictwo - Wolf S; księgarnia - Volckmar F; księgarnia - Weber J. J; księgarnia - Spirgatis M; księgarnia - Kasprowicz Erazm Łukasz; księgarnia - Hinrichs J. C; księgarnia - Koehler K. F; księgarnia - Fock Gustav; księgarnia - Foerster Fr; introligatornia - Hübel & Denck; księgarnia - Hirzel S; księgarnia - Freytag G; księgarnia - Göschen G. J; Bibliographisches Auskunftsbureau - Gracklauer O; księgarnia - Brockhaus F. A; księgarnia - Hiersemann Karl W; księgarnia - Haberland E; Lwów