Prospekty, ogłoszenia księgarskie, drobne katalogi i różne drobiazgi literackie w niemieckim i innych obcych językach`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); A., Brockhaus F.; [?], Bruer; S., Calvary; Eugen, Dietrich; [?], Ebner; Gustav, Fock; Joseph, Foster; Emil, Franke; Nicolas, Frères; Wilhelm, Frick; [?], Gerlach; et al. (1880)
Albrecht's Paul Selbstverlag, Hamburg 1890, (2), nr 38-39. - Allgemeine Verlags-Gesellschaft, Berlin 1897, nr 61. - Amelangs C. F. Verlag, Lipsk 1903, nr 93. - ``Anti-Korruption'', Lipsk 1892, nr 59. - Benziger Charles & Nicolas Frères, Einsiedeln 1883, nr 24. - Berliner Anthropologische Gesellschaft, Berlin 1890, nr 35. - Bibliographisches Bureau, Berlin 1889, nr 29. - Bibliographisches Institut, Lipsk-Wiedeń 1899, nr 76. -
1000,00
Keywords: Berlin; wydawnictwo - Ernst Wilhelm & Sohn; Drezno; księgarnia - Ehlermann Ls; Augsburg; Literarische Institut von Dr. M. Huttler; księgarnia - Hempel Gustav; księgarnia - Habel Carl (C. G. Lüderitz'sche Verlagsbuchhandlung); Weidmannsche Buchhandlung; księgarnia - Scherl August; księgarnia - Spemann W; Photographische Gesellschaft; księgarnia - Grote G; Allgemeine Verlags-Gesellschaft; Deutsche Anthropologische Gesellschaft; Bibliographisches Bureau; wydawnictwo - Bruer & Co; księgarnia - Calvary S. & Co; wydawnictwo - Mertens E. & Cie; księgarnia - Meidinger Herm. J; Einsiedeln; księgarnia - Benziger Charles & Nicolas Frères; Florencja; Commissione Reale per la Publicazione delle Opere di Niccolo Machiavelli; Fryburg Bryzgowijski; księgarnia - Herder; Fryburg Szwajcarski; księgarnia - Veith B; Giessen; księgarnia - Roth Emil; Godesberg; ``Literarischer General-Anzeiger für sämmtlische öffentlischen Bibliotheken Deutschlands; Oeserreichs ud der Schweiz''; Görlitz; wydawnictwo; drukarnia - Starke C. A; Hamburg; księgarnia - Grand Henri; wydawnictwo - Albrecht Paul; Heidelberg; wydawnictwo - Siebert August; Jena; wydawnictwo - Dietrich Eugen; Kempten; księgarnia - Kösel Jos; Lipsk; Deutsche Verein für Knabenhandarbeit; czasopismo - ``Anti-Korruption''; księgarnia - Hiersemann Karl W; księgarnia - Hirth G; wydawnictwo - Woerl Leo; księgarnia - Weber J. J; księgarnia - Fock Gustav; księgarnia - Brockhaus F. A; księgarnia - Breitkopf & Härtel; wydawnictwo - Bormann Edwin; Bibliographisches Institut; wydawnictwo - Hedeler G; Lipsk wydawnictwo - Amelang C. F; Mediolan; czasopismo - ``Il Nostro Giornale''; Mittweida; Technikum; Monachium; księgarnia - Franke Emil (E. Franke & C. Haushalter); Verlagsanstalt für Kunst und Wissenschaft; Deutsche Graphologische Gesellschaft; Münster; wydawnictwo - Russell Adolph; Paryż; wydawnictwo - Hetzel J. & Cie; Petersburg; Cesarska Akademia Nauk; czasopismo - ``Klimat''; Poznań; Ober-Präsident der Provinz Posen; czasopismo - ``Posener Neuste Nachrichten''; księgarnia - Türk Louis; Praga; księgarnia - Otto J; księgarnia - Řivnač Fr; Muzeum Kralovstvi Českeho; Rzym zob. też Watykan; Stuttgart; księgarnia - Ebner & Seubert (Paul Neff); czasopismo - ``Neues Leben''; wydawnictwo - Juncker Axel; Sztokholm; księgarnia - Tullberg Hasse W; Watykan; Specula Vaticana (Watykańskie Obserwatorium Astronomiczne); Wiedeń; wydawnictwo - Gerlach & Schenk; księgarnia - Frick Wilhelm; księgarnia - Gilhofer & Ranschburg; Wiesbaden; wydawnictwo - Kreidel C. W; Wrocław; Verein für das Museum Schlesischer Altertümer; księgarnia - Woywod Max