Muzeum. |Konserwacja i inwentaryzacja zbiorów - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Biblioteka Kórnicka; Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Kubś i Gogołkiewicz, firma Poznań; Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego. Dyrekcja Państwowych Zbiorów Sztuki, Warszawa-Zamek; Dział Przedhistoryczny; Okręgowa Komisja Konserwatorska przy Urzędzie Wojewódzkim Poznań; Powszechny Uniwersytet Regionalny im. Stanisława Konarskiego Związku Nauczycielstwa Szkół Powszechnych w Sandomierzu; Spółdzielnia "ŁAD" Warszawa; Związek Muzeów Historyczno-Artystycznych Kraków (1926)
Bodniak Stanisław, 1930, (2), k. 47-48. - zamówienie w Spółdzielni "ŁAD" w Warszawie tkanin na obicia foteli.
1000,00
Keywords: Poznań; Muzeum Wielkopolskie. Dział Przedhistoryczny; Kubś i Gogołkiewicz, firma; Okręgowa Komisja Konserwatorska przy Urzędzie Wojewódzkim w; Sandomierz; Powszechny Uniwersytet Regionalny im. Stanisława Konarskiego Związku Nauczycielstwa Szkół Powszechnych; Warszawa; Spółdzielnia "ŁAD"; Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego. Dyrekcja Państwowych Zbiorów Sztuki; Kraków; Związek Muzeów Historyczno-Artystycznych; Depozyt w Muzeum Prehistorycznym w Poznaniu; Inwentaryzacja zbiorów; Konserwacja zbiorów; Korespondencja; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - ewidencja