Muzeum. |Dary, depozyty - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Biblioteka Kórnicka; Dom Sztuki, Warszawa; Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Komitet Obchodu 700-lecia Miasta Torunia; Komitet Obywatelski ku czci prof. Aleksandra Brücknera Lwów; Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego. Dyrekcja Państwowych Zbiorów Sztuki Oddział na Wawelu, Kraków; Dział Przedhistoryczny; Państwowa Wyższa Szkoła Sztuk Złotniczych Poznań; Międzynarodowa Wystawa Sztuki Perskiej Londyn) (1930 (1927)
Dom Sztuki, Warszawa, 1932, k. 27. - propozycja korzystania z oferty.
1000,00
Keywords: Kraków; Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego. Dyrekcja Państwowych Zbiorów Sztuki Oddział na Wawelu; Londyn; Międzynarodowa Wystawa Sztuki Perskiej; Lwów; Komitet Obywatelski ku czci prof. Aleksandra Brücknera; Poznań; Muzeum Wielkopolskie. Dział Przedhistoryczny; Państwowa Wyższa Szkoła Sztuk Złotniczych; Toruń; 700-lecie Miasta Torunia; Komitet Obchodu 700-lecia Miasta; Warszawa; Dom Sztuki; Korespondencja; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory muzealne - |dary; Zbiory muzealne - |depozyty; Zbiory muzealne - |gromadzenie