Zbiory biblioteczne - kupno. 1986 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Administracja Wydawnictw Urzędu Rady Ministrów Warszawa; Antykwariat Naukowy Gdańsk; Ars Polona, Centrala Handlu Zagranicznego Warszawa; Biblioteka Główna Akademii Ekonomicznej Poznań; Biblioteka Jagiellońska Kraków; Biblioteka Narodowa Warszawa; Biblioteka Uniwersytecka Poznań; Centrala Kolportażu Prasy i Wydawnictw Warszawa; Centrum Informacji Naukowej, Technicznej i Ekonomicznej Warszawa; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha (Poznań); Fundacja ``Pro Libris'' Warszawa; et al. (1985)
Administracja Wydawnictw Urzędu Rady Ministrów, Warszawa, k. 29, 129. - prośba o przysłanie brakujących w BK numerów ``Dziennika Ustaw'' i ``Monitora''.
500,00
Keywords: Bydgoszcz; Galeria Autorska Jana Kaji i Jacka Solińskiego; Częstochowa; Państwowe Przedsiębiorstwo ``Dom Książki''; Antykwariat Naukowy; Gdańsk; Antykwariat Naukowy; Kraków; Biblioteka Jagiellońska; Łódź; Lublin; Ośrodek Archiwów; Bibliotek i Muzeów Kościelnych przy KUL; Piła; Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne; Poznań; Przedsiębiorstwo Państwowe ``Dom Książki''; Antykwariat; Przedsiębiorstwo Państwowe ``Dom Książki''; Księgarnia; Biblioteka Główna Akademii Ekonomicznej; Biblioteka Uniwersytecka; Krajowa Agencja Wydawnicza - oddział; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; Richmond; czasopismo - ``The American Historical Review''; Warszawa; Centrala Kolportażu Prasy i Wydawnictw; Administracja Wydawnictw Urzędu Rady Ministrów; Ars Polona; Centrala Handlu Zagranicznego; Biblioteka Narodowa; Polska Akademia Nauk. Biuro Administracyjne i Spraw Socjalnych; Centrum Informacji Naukowej; Technicznej i Ekonomicznej; Fundacja ``Pro Libris''; Polska Akademia Nauk. Instytut Państwa i Prawa. Zakład Dokumentacji i Informacji; Polska Akademia Nauk. Instytut Państwa i Prawa. Zakład Informacji Naukowej; Instytut Prasy i Wydawnictw ``Novum''; Instytut Wydawniczy PAX; Księgarnia Naukowa; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych. Dział Wymiany Zagranicznej; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych. Księgarnia Naukowa; Wrocław; Księgarnie; Oferty wydawnicze; Rachunki; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno