Korespondencja i zaproszenia na konferencje naukowe - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Generalny Konserwator Zabytków. Ośrodek Dokumentacji Zabytków; Instytut Archeologii i Etnografii. Zespół do badań obiektu pobenedyktyńskiego w Mogilnie; Instytut Historii i Archiwistyki Uniwersytetu Mikołaja Kopernika (Toruń); Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk (Warszawa); Instytut Historii Uniwersytetu im. A. Mickiewicza w Poznaniu; Instytut Historii Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej (Lublin); Instytut Historyczny Uniwersytetu Warszawskiego (Warszawa); Klasztor Benedyktów w Lubiniu; Komisja Badań Regionalnych Oddziału PAN w Poznaniu; Muzeum Zamkowe w Malborku; Polskie Towarzystwo Historyczne; et al. (1977)
Instytut Historii i Archiwistyki Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu, Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk w Warszawie, Dyrekcja Zamku w Golubiu-Dobrzyniu, 1980, k. 1-2, 37 - sympozjum Genealogia-problemy metodyczne w badaniach nad polskim społeczeństwem średniowiecznym na tle porównawczym.
1000,00
Keywords: Korespondencja