Scenariusz wystawy w Muzeum Narodowym w Poznaniu - |150 lat Biblioteki Kórnickiej (1978) - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Muzeum Narodowe Poznań; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1978)
Ramowy scenariusz wystawy ``150 lat Biblioteki Kórnickiej'', k. II-VII.
wart. 1000,00
Keywords: Poznań; Muzeum Narodowe; Biblioteka Kórnicka - jubileusz; Wystawy