Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2006 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2006)
Cykl artykułów związanych z 200 rocznicą wizyty Napoleona Bonaparte w Poznaniu, k. 95, 102-103, 106-114.
Keywords: Poznań; Obchody 200. rocznicy pobytu Napoleona Bonaparte w Poznaniu; Wycinki prasowe