Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2007 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2007)
Bialic Magdalena: Kórnik najpiękniejsza budowla neogotyku angielskiego w Polsce. [w:] Spotkania z Zabytkami. Nr 8, 08.2007; k. 53-55.
Keywords: Poznań; Pałac Działyńskich; Wycinki prasowe; Zamek Kórnicki