Sprawy administracyjno-gospodarcze - |sprawy kancelaryjne - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Oddział (Poznań); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1986)
Apel w sprawie akcji zbierania pieniędzy na Fundusz Daru Narodowego wspierającego rząd Premiera Mazowieckiego; lista ofiarodawców z BK; 1990, k. 28-33.
500,00