Księgarnia J. K. Żupańskiego. ``Memoriał księgarzy'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Teodor, Szulc; Antoni, Szymański; M., Tietzen; Konstanty, Trepte; A., Trogisch; I., Tuch; Louis, Türk; J., Ubritzsch; E., Wende; Hieronim, Wilder; A., Spiro; et al. (1888)
Jeroslaw S., Kępno 1893. - Johansmann Alb., Gniezno 1893. - Jolowicz J., Poznań 1888-1913. - Kamieński N. i Sp., Poznań 1888-1897. - Kapaliński L., Kalisz 1888. - Kärger Fr., Strzelno 1893. - Karwowski Stanisław 1894. - ``Katolik'', Bytom 1893-1899. - Kaul, Poznań 1889. - Kirchner L. J., Bad Ems 1888. - Kleist R., Rawicz 1893. - Koehler K. F., Lipsk 1895. - Köhler's C. A. Nachfolger (A. Fuhrich), Brodnica 1888. - Kohn & Hancke, Wrocław 1888. -
S. 259-290 nie zapisane.
Keywords: Śrem; księgarnia - Gąsiorowski Kazimierz; Środa Wlkp; księgarnia - Adam M; Bad Ems; księgarnia - Kirchner L. J; Berlin; księgarnia - Asher A. & Co; księgarnia - Behr B; księgarnia - Stuhr; księgarnia - Schneider F. & Co; Bielsko-Biała; księgarnia - Kubaczka i Lang; Brodnica; księgarnia - Köhler C. A; Brzeżany; księgarnia - Pohorilles M; Buczacz; księgarnia - Müller A; Bydgoszcz; księgarnia - Mittler; Bytom; wydawnictwo - ``Katolik''; Chełmno; księgarnia - Neumann L; Wiedeń; księgarnia - Helf Carl; Wilno; księgarnia - Zawadzki Józef; Wolsztyn; księgarnia - Gabriel Ph; Wrocław; księgarnia - Max Josef & Co. (M. Tietzen); księgarnia - Goerlich & Coch; księgarnia - Kohn & Hancke; księgarnia - Aderholz G. P; Września; księgarnia - Schenke W; Wschowa; księgarnia - Trogisch A; Cieszyn; księgarnia - Feitzinger Edward; księgarnia - Prochaska Karol; Czerniowce; księgarnia - Pardini Heinrich; Gdańsk; księgarnia - Bertling Theodor; księgarnia - Milski B; Gliwice; czasopismo - ``Głos Śląski''; Gniezno; księgarnia - Johansmann Alb; księgarnia - Lange J. B; Hamburg; księgarnia - Peuser W; Inowrocław; Księgarnia i Drukarnia ``Dziennika Kujawskiego''; księgarnia - Düvel; księgarnia - Olawski H; księgarnia - Latte M; Kępno; księgarnia - Jeroslaw S; księgarnia - Ehrlich J J; Kijów; księgarnia - Günther i Małecki; księgarnia - Koreywo B; Kołomyja; księgarnia - Orenstein S; księgarnia - Michta Maciej; Kościan; księgarnia - Meyer S; Kościerzyna; księgarnia - Stachowski Władysław; Koźmin; księgarnia - Tuch I; Kraków; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego; czasopismo - ``Przewodnik Bibliograficzny''; księgarnia - Krzyżanowski S. A; Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej; księgarnia - Gebethner G. i Sp; księgarnia - Friedlein D. E; księgarnia - Zwoliński L. i Sp; Krapkowice; księgarnia - Malik Aleksander; Krotoszyn; księgarnia - Behrend B; księgarnia - Friede Urlich; Leszno; księgarnia - Ebbecke Friedrich; Leżajsk; księgarnia - Kühl M; Lipsk; księgarnia - Hinrichs J. C; księgarnia - Koehler K. F; księgarnia - Brockhaus F. A; księgarnia - Barthel F. A; Lubawa; księgarnia - Jankowski A; Lwów