Dokumentacja konserwatorska dyplomów pergaminowych - Dypl. 7, Dypl. 73, Dypl. 74, Dypl. 91, Dypl. 92, Dypl. 182 ze zbiorów Biblioteki Kórnickiej PAN - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Pracownia Konserwacji Zabytków Irena Łukaszyk (Poznań) (2009)
1) Dypl. 7 - Przemysł II król Polski (Kalisz, 1280).
Keywords: Poznań; Pracownia Konserwacji Zabytków Irena Łukaszyk; Dokumentacja konserwatorska - |zbiory biblioteczne