Album - Remonty 2013 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2013)
Roboty konserwatorsko-remontowe prowadziła firma ORLIKON z Poznania. Prace zostały sfinansowane ze środków budżetu państwa przyznanych Bibliotece Kórnickiej przez Prezesa PAN. II etap prac obejmował rekonstrukcję ceglanej posadzki oraz przebudowę systemu grzewczego.
Keywords: Poznań; ORLIKON; Album; Fotografie; Kronika; Remonty; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - przyziemia; Zamek Kórnicki - wnętrza