Materiały ikonograficzne do wydawnictw Tytusa i Jana Działyńskich - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- )
Zawiera fragmenty edycji Tytusa i Jana Działyńskich oraz propozycje i projekty wydań niezrealizowanych.
4 woluminy