Druki obce w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- )
Zawiera druki: francuskie, niemieckie, łacińskie, ruskie
Materiały wprowadzone do zbiorów w 2009 r.
Keywords: Edytorstwo; Francja; Ilustracje; Polska; Wydawnictwa; Paryż; wydawnictwo; Homeografia