Varia w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- )
varia
K. 36 znajduje się w AB 468/6.
Keywords: Edytorstwo; Francja; Ilustracje; Polska; Wydawnictwa; Paryż; wydawnictwo; Homeografia