[Rachunki i kosztorysy - |dokumentacje konserwatorskie dotyczące renowacji obiektów muzealnych (ramy obrazów): MK 3456, MK 3370, MK 3511, MK 3791, MK 3414, MK 3415, MK 3416, MK 3379, MK 3346, MK 3372, MK 3364, MK 3365, MK 1922, MK 3373, MK 3382, MK 1167, MK 1454, MK 3345, MK 3390] - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Renowacja Mebli Antycznych i Ramy Stylowe (Poznań) (1984)
Rachunki nr: 3/84, 1/85, 2/85, 4/85, 5/85, 6/85, 7/85, 2/86, 4/86, 5/86. - Notatka z 31.10.1986 r. adresowana do Barbary Dolczewskiej, podpisana przez Adama Chrzana, wicedyrektora BK.
Keywords: Poznań; Renowacja Mebli Antycznych i Ramy Stylowe; Dokumentacja konserwatorska - |muzealia