Dokumentacja prac konserwatorskich i restauratorskich - |krater ceramiczny, MK 4054 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Pracownia Konserwacji Dzieł Sztuki (Kostrzyn Wlkp.) (2003)
Zawiera dod. plan prac konserwatorskich i kosztorys (k. 1-12)
K. 11-12 luźne
Keywords: Kostrzyn Wlkp; Pracownia Konserwacji Dzieł Sztuki; Dokumentacja konserwatorska - |muzealia