Dokumentacja konserwatorska obrazu |"Wjazd Jerzego Ossolińskiego do Rzymu" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1994)
Zawiera dodatkowo: Protokół z posiedzenia Komisji Konserwatorskiej; dot. konserwacji obrazu "Wjazd Jerzego Ossolińskiego do Rzymu"; 1993, (2 k.).
Keywords: Poznań; Pracownie Konserwacji Zabytków; Dokumentacja konserwatorska - |muzealia