Dokumentacja konserwatorska - |popiersie Tytusa Działyńskiego ze zbiorów Biblioteki Kórnickiej PAN - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2002)
Do dokumentacji dołączony opis konserwacji zabezpieczającej rzeźbę Jana Rykały "Głowa Władysława Zamoyskiego", MK 5528 (k. 9).
K. nr 9 i 10 luźne
Keywords: Dokumentacja konserwatorska - |muzealia