Spisy materiałów przekazanych Bibliotece Kórnickiej w latach 1965-2003 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1965)
``Archiwum Zarembów znajdujące się w sierpniu 1931 roku na Zamku Zamojskich [!] w Kórniku''; kserokopia tekstu z 1931 r. sporządona przez Piotra Zarembę 9 lutego 1988 r.; notatkę w 1931 r. sporządziła Jadwiga Zaremba; k. 141-150.
Spisy i notatki; większość to kopie i zapiski brudnopisowe.
Keywords: Kórnik; Cech szewski; Poznań; Polska Akademia Nauk. Archiwum. Oddział w Poznaniu; ``Robotnicy''; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno