Dokumentacja konserwatorska dyplomów pergaminowych - Dypl. 24, Dypl. 28, Dypl. 175 ze zbiorów Biblioteki Kórnickiej PAN - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Pracownia Konserwacji Zabytków Irena Łukaszyk (Poznań) (2009)
1) Dypl. 24 - Konrad von Jungingen wielki mistrz krzyżacki (Raciąż, 1404).
Keywords: Kalisz; Kłecko; Kościan; Pobiedziska; Poznań; Pracownia Konserwacji Zabytków Irena Łukaszyk; Pyzdry; Dokumentacja konserwatorska - |zbiory biblioteczne