Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2010 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2010)
Będzie remont mostu na zamku w Kórniku. [w:] Gazeta Wyborcza - Poznań. 13.07.2010. Nr 161, k. 37.
1000,00
Keywords: Kórnik; Remonty; Wycinki prasowe; Zamek kórnicki; Zamek kórnicki - |dach; Zamek kórnicki - |most ceglany nad fosą