Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2011 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2011)
Bojarski Piotr, Hrabia, kustosz i wydawca. [w:] Gazeta Wyborcza - Poznań. 12.04.2011. Nr 85, k. 17.
1000,00
Keywords: Kórnik; Pomnik Historii; Wycinki prasowe; Wystawy; Zamek kórnicki - most ceglany nad fosą