Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2013 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2013)
Budzyńska Natalia, Hrabia, patriota, dziwak. [w:] Przewodnik Katolicki. 26.05.2013. Nr 21, k. 48-49.
1000,00
Keywords: Kórnik; wystawa Weekend kultury żydowskiej; Zamek Kórnicki; Wycinki prasowe