Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2015 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2015)
Adamczyk Cezary, Gmina przyjazna biznesowi. [w:] Wprost. Poznań. 10/16-08-2015. Nr 33, k. 57-58
1000,00
Keywords: Kórnik; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Wycinki prasowe; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki -|droga