Album - Remonty 2015-2016 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2015)
1) Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych wieży ceglanej [Zamek] 2015 (1-12 k.)
Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych wieży ceglanej sfinansowano z dotacji podmiotowej Polskiej Akademii Nauk. Prace prowadziła firma ORLIKON Sp. z o.o. z Poznania.
Keywords: Plewiska; CIEPŁOWNIK EKOINWESTYCJE Sp. z o.o. Sp. kom; Poznań; ORLIKON; Album; Drzwi; Fotografie; Kronika; Ogrzewanie; Okna; Oświetlenie; Pałac Działyńskich - wnętrza; Remonty; Wieża ceglana; Zamek Kórnicki - wnętrza