"Biblioteka Zamoyskich. Teki Górskiego" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa
Zeszyt IV:
Dawne sygn.: AB 137, 138, 140, 141.
Keywords: Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Archiwum Główne