Notatniki Z. Celichowskiego dotyczące urzędów, dostojeństw i osób z czasów Zygmunta I`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka (1870)
Zeszyt III - ``Osoby za panowania Zygmunta I''. Spis alfabetyczny z notatkami biograficznymi. Dołączony fragment kartoteczki, k. 29-39. - k. 25, 27 nie zapisane.
4 zeszyty- z. 1: V, 91 k. (182 s.); z. 2: 18 k.; z. 3: I, 39 k.; z. 4: 64 k.