Odpisy dokumentów z 1528 r - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biskupie Frombork; Archiwum Główne (Warszawa); Archiwum Państwowe Wiedeń; Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa; Biblioteka Raczyńskich (Rogalin)
IV. Zeszyt zawierający brulion indeksu do t. X ``Acta Tomiciana'' opracowany przez Z. Celichowskiego, k. 1-16.
2 woluminy - I: 77 k.; II: 16 k.
Keywords: Frombork; Archiwum Biskupie; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Rogalin; Biblioteka Raczyńskich; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Archiwum Główne; Wiedeń; Archiwum Państwowe